Επιστροφές

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, αζημίως και αναιτιολόγητα, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του με αποστολή του επιστρεφόμενου προϊόντος στην κάτωθι διεύθυνση :

TWOSCOOPS

οδός Χριστιανικής Ενώσεως, αριθμός 25,

Νέα Ιωνία,

Τ.Κ. 14231,

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988531053

Ώρες επικοινωνίες: Καθημερινές 18:00-21:00 και Σάββατα 10:00 – 14:00

Μπορείτε είτε να προχωρήσετε σε αλλαγή του προϊόντος, είτε να κάνετε αίτημα επιστροφής χρημάτων.

Επιστροφές (με οιονδήποτε εκ των ανωτέρω δύο τρόπων) γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, εντός της συσκευασίας του κάθε προϊόντος (συμπεριλαμβανομένων των ετικετών με τις πληροφορίες του προϊόντος που θα πρέπει να μην έχουν αφαιρεθεί). Κατά την επιστροφή τους, τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς και παράδοσής τους. Σε αντίθετη περίπτωση, όπου το προϊόν δεν πληροί του παραπάνω όρους, η επιστροφή του δεν θα γίνεται δεκτή και θα σας επιστρέφεται με δική σας επιβάρυνση.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν δωρεάν μόνο την πρώτη φορά, μέσω της εταιρείας ACS Courier. Χρήση άλλης εταιρείας επιβαρύνει αποκλειστικά εσάς. Εάν δε, υπάρχει επιστροφή με άλλη εταιρεία, με χρέωση του παραλήπτη (δηλαδή της TWOSCOOPS), η επιστροφή δεν θα γίνεται καν δεκτή από μέρους της επιχείρησης μας. Εφόσον προχωρήσετε σε επιστροφή των προϊόντων, και ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής της αρχικής σας παραγγελίας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής που έχουν ήδη χρεωθεί κατά την αρχική αποστολή της παραγγελίας σας δεν επιστρέφονται. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε κάλτσες και αξεσουάρ. Σχετικά με τα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση γίνονται δεκτές μόνο αλλαγές σε νούμερο.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρία.

Έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας πριν την ολοκλήρωσή της, μεταβαίνοντας στην προηγούμενη σελίδα και αφαιρώντας όλα τα προϊόντα από το καλάθι.